WERK

Ik ben actief als advocaat en schuldbemiddelaar en was kantoormedewerkster tussen 2005 en 2013 bij advocatenkantoor Dirk Devroe te Schoten. Ondertussen heb ik een eigen kantoor opgestart in Schilde - 's-Gravenwezel.

Mijn contactgegevens in het kader van mijn werk zijn allen terug te vinden op mijn website www.advocaatvangenechten.be .

 

 

 

 

 

 

 

STUDIES

Lagere school : volledig in het Heilig Hart van Maria instituut doorlopen.

Middelbaar : Na in het Vita et Pax college te Schoten door omstandigheden te zijn vertrokken na het beëindigen van mijn 5de jaar Latijn - Wetenschappen, ben ik in Sint Jan Berchmans te Westmalle beland, waar ik succesvol maar vooral gelukkig het 6 de jaar
Latijn Wetenschappen heb afgerond.

Universiteit: gekozen voor de Universiteit Antwerpen, toen nog opgesplitst in
Ufsia Ruca UIA.

Mijn kandidaturen rechten mits een bijkomend jaartje afgerond op de Ufsia, waarna ik voor mijn licentiaten tussen de weiden van het UIA terecht ben gekomen.

Uiteindelijk apprecieerde ik achteraf gezien de weiden nog meer dan de stadsfeer aan de Ufsia. De drie licentiaten aan de UIA waren de beste studentenjaren die iemand zich kan dromen!

Zonder verder te bissen doch met enkele opgeofferde vakanties, in juni 2005 afgestudeerd als licentiaat in de rechten. (nu master)

 

CURRICULUM VITAE

-Klik hier-